Meny Stäng

Om XYZ Trading

Företaget

Vi är ett marknadsinriktat företag med fokus på den skandinaviska marknaden. Vårt huvudkontor ligger strax utanför Hudiksvall i norra Hälsingland. Det är härifrån i ”hjärtat av Sverige” som vi konstruerar och utvecklar våra produkter.

Sedan slutet av 1980-talet har vi sålt maskinutrustningar till våra kunder. Och det är med vår samlade erfarenhet vi konstruerar och utvecklar våra produkter med fokus på hög kvalitet, funktionalitet och god totalekonomi.

Produktsortiment inriktar sig mot såväl lantbruk som entreprenad. Och vi är ständigt på jakt efter nya lösningar för våra kunder.

Vi säljer våra produkter via väl valda återförsäljare i Sverige, Norge och Finland.

Utveckling och produktion

Vi arbetar aktivt med att utveckla nya produkter och lösningar som hjälper våra kunder i sitt arbete på bästa sätt. Vår nära kontakt med våra kunder och deras återförsäljare är en viktig del i vårt arbete, och det är deras yrkeskunnande och erfarenhet som driver vår utveckling.

Vår styrka är att vi konstruerar och utvecklar våra egna produkter, och väljer vår produktion utifrån krav som gagnar dig som kund när det gäller kvalité och leveranssäkerhet till konkurrenskraftiga priser. Det ger oss flexibilitet, valfrihet och färre begränsningar i produktionen av våra produkter.

Vi tillverkar våra produkter på fabriker i Europa, där vi ställer höga krav på kvalité av våra produkter och arbetar kontinuerligt med att kvalitetssäkra vår produktion.