Meny Stäng

Om XYZ Trading

XYZ Trading konstruerar och utvecklar produkter med ett brett utbud av standard- och proffsredskap till lantbruk och entreprenad. Här berättar vi lite mer om företaget.

Vi är ett marknadsinriktat företag med fokus på den skandinaviska marknaden. Huvudkontoret ligger strax utanför Hudiksvall i norra Hälsingland och det är härifrån, i ”hjärtat av Sverige”, som produkterna utvecklas.

Sedan slutet av 1980-talet har vi sålt maskinutrustningar till kunder runt om i Norden. Det är med vår samlade erfarenhet som vi konstruerar och utvecklar produkter och likaså jobbar vi alltid med fokus på hög kvalitet, funktionalitet och god totalekonomi.

Produktsortiment inriktar sig mot såväl lantbruk såsom entreprenad och vi är ständigt på jakt efter nya lösningar för våra kunder.

Vi säljer våra produkter via väl valda återförsäljare i Sverige, Norge och Finland.

Utveckling och produktion

Vi arbetar aktivt med att utveckla nya produkter och lösningar som hjälper dig som kund i ditt arbete på bästa sätt. Att ha en nära kontakt med kunder och deras återförsäljare är en viktig del i vårt arbete, som i sin tur med deras yrkeskunnande och erfarenhet driver vår utveckling.

Utöver vårt nära samarbete med kunderna ligger företagets styrka i att vi konstruerar och utvecklar våra egna produkter. Hela produktionen utgår från de krav som gagnar dig som kund, med allt från kvalité och leveranssäkerhet till konkurrenskraftiga priser. På så sätt ger detta oss flexibilitet, valfrihet och färre begränsningar i produktionen av produkterna.

Vi tillverkar våra produkter på fabriker i Europa, och det är med högt ställda krav på kvalité arbetar vi kontinuerligt med att kvalitetssäkra vår produktion.

Du kan besöka Katalogen online för mer information om sortimentet. Å andra sidan kan du beställa den kostnadsfria produktkatalogen som pdf här ››

Här kan du läsa vad Kunder berättar om XYZ ››