Meny Stäng

VIKPLOG COMPACT

vikplog-compact

Vikplog anpassad för mindre maskiner

Vikplog Compact är framtagen för de mindre maskinerna, redskapsbärare och minilastare. Utrustad med fjädrande slitstål. Stålet är av Brinell 500 kvalitet och avfjädras med spiralfjädrar som är monterade i en kraftig balkprofil. 

Går att utrusta med chockventil och elektriskt reglage med upp till 3-funktioner av vingarnas manövrering. Det enda som behövs är ett dubbelverkande uttag från maskinen, totalt 2 slangar samt 12V cigguttag. Vikplogen går även att utrusta med ventilblock för manöverering med 2 funktioner (4 slangar) från maskinen, detta kräver två dubbelverkande uttag. Vikplogen har en svängvinkel upp till hela 35° vilket ger en mycket effektiv snöforcering. Går även att utrusta med dubbelpendling för följsammare gång mot underlaget. 

Tillval 

  • Elstyrd hydraulventil med 3 funktioners manövrering av vingarna, kräver ett dubbelverkande uttag för totalt 2 slangar samt el-uttag. 
  • Redskapsram SMS- (Trima), Euro-, 3P-fäste eller A-ram som standard. Kramer- och L30-fästen finns mot beställning. 
  • Dubbelpendling. 
  • Stödben med slitskor i Brinell 500. 
  • LED-lampor. 

Vill du veta mer? Hör gärna av dig så svarar vi så snart vi kan! ››