Meny Stäng

Upptäck XYZ:s balgripar: Effektiva lösningar för rund- och fyrkantsbalar

xyz balgrip 1500 rundbal

På XYZ är vi stolta över att erbjuda högkvalitativa redskap för lantbruk och entreprenörer. Idag vill vi lyfta fram två av våra topprodukter: BALGRIP 1500 för rundbalar och BALGRIP 2100 för fyrkantsbalar. Dessa balgripar är utformade för att göra hanteringen av balar både smidigare och mer skonsam. Låt oss ta en närmare titt på deras imponerande egenskaper.

BALGRIP 1500: Smidig och genomtänkt för rundbalar

Vår BALGRIP 1500 är speciellt framtagen för att hantera rundbalar på ett skonsamt och säkert sätt. Den genomtänkta konstruktionen skyddar cylindern med en skyddsplåt på gripens baksida, vilket minskar risken för skador. Den dubbelverkande cylindern gör att endast den skänkel som inte ligger mot yttre belastning släpper först från balen, vilket möjliggör en precis placering av balarna mycket nära varandra. Dessutom är skänklarna utformade utan skarpa kanter för att undvika att skada plasten runt balen.

BALGRIP 1500 klarar balar med en diameter från cirka 75 till 150 cm. För extra säkerhet kan den utrustas med en hydraulisk låsventil som förhindrar oljan från att flöda tillbaka och släppa lasten av misstag. Den levereras med hydraulslangar och kan anpassas med SMS- (Trima), Euro- eller BM-fäste.

BALGRIP 2100: Kraftig och mångsidig för fyrkantsbalar

xyz balgrip 2100 fyrkantsbal

För hantering av fyrkantsbalar erbjuder vi BALGRIP 2100, en balgrip som kombinerar kraft och mångsidighet. Den robusta konstruktionen säkerställer en lång livslängd och pålitlig prestanda. Precis som BALGRIP 1500 är skänklarna utformade utan skarpa kanter för att skydda plasten runt balen.

BALGRIP 2100 kan hantera balar som är 750-2100 mm breda. För att förhindra oavsiktlig förlust av lasten vid till exempel slangbrott kan den utrustas med en hydraulisk låsventil. Precis som BALGRIP 1500 levereras den med hydraulslangar och kan anpassas med SMS- (Trima), Euro- eller BM-fäste. Dessutom är BALGRIP 2100 förberedd för FLEXI-ram, vilket ökar dess mångsidighet ytterligare.

Sammanfattning

Oavsett om du hanterar rundbalar eller fyrkantsbalar, erbjuder våra balgripar en pålitlig och effektiv lösning. BALGRIP 1500 och BALGRIP 2100 är båda konstruerade för att underlätta ditt arbete och skydda dina balar. Med deras robusta konstruktion, smarta design och möjlighet till extra säkerhetsfunktioner är de perfekta för alla lantbrukare och entreprenörer.

Utforska hela vårt sortiment på XYZ och hitta de redskap som passar bäst för dina behov. Vi är här för att hjälpa dig att arbeta mer effektivt och säkert.

Hör av dig idag om du vill veta mer ››