Meny Stäng

Anpassa din maskinpark med XYZ:s adaptrar och fästen

xyz adaptrar

På marknaden finns det ett enormt utbud av olika redskap för traktorer och lastare, men varje fabrikat har sina egna specifika fästen. Detta kan snabbt bli ett problem för den som har en varierad maskinpark. Här kommer XYZ:s breda adapterprogram in i bilden. Vi erbjuder ett brett utbud av olika typer av redskapsadaptrar!

Vi lagerför adaptrar och fästen som länkar ihop de flesta typer av redskap med nästan alla traktor- och lastarfabrikat på den nordiska marknaden. Allt tillverkat och konstruerat med samma höga kvalitet för pålitlig funktion år efter år – hos oss kompromissar vi aldrig med kvaliteten.

xyz adaptrar

Adaptrar som spar pengar

Med en adapter från XYZ sparar du både tid och pengar. Dessa adaptrar erbjuder en kostnadseffektiv och enkel lösning för att effektivisera ditt arbete. Genom att använda en adapter kan du montera redskap med ett annat fäste än vad din maskin är anpassad för. 

Med vår adapter behöver du inte lägga extra pengar på att köpa nya redskap eller nya maskiner. Vi erbjuder adaptrar i en mängd olika kombinationer, alla tillverkade med en stabil ram som tål tuffa tag, smörjnippel för enkel smörjning samt spaklåsning. Om du ofta behöver skifta mellan olika redskap, är vår adapter den optimala lösningen.

Adapter till traktor eller lastmaskin

En adapter till traktor eller lastmaskin är ett enkelt och smidigt sätt att använda redskap med ett annat fäste än vad din maskin är utrustad med. Vi har färdiga adaptrar till traktorer och lastmaskiner i flera olika modeller.

Urval av fästen

Välj XYZ för kvalitetsadaptrar och fästen som gör din maskinpark mer flexibel och effektiv. Besök vår webbplats eller kontakta oss för att hitta den perfekta lösningen för dina behov.

Hör av dig idag om du vill veta mer ››